S’acaba el curs… a tenir en compte!

festafidecurs2014.jpg
Famílies, encarem la recta final de curs i a mode de recordatori us avancem que la jornada partida (9:00h – 12:30h, 15:00h – 16:30h) durarà fins divendres 2 de juny. A partir de dilluns 5 de juny, es farà jornada intensiva (9:00h – 13:00h).

-Les activitats extraescolars i el servei d’acollida DE TARDA duraran fins divendres 2 de juny. En canvi, el servei d’acollida MATINAL durarà fins a final de curs, sense excepció.

– L’última setmana d’extraescolars (del 29 de maig al 2 de juny) se celebraran jornades de portes obertes de cada activitat, on les famílies podran assistir a les classes i veure exhibicions de l’activitat protagonitzades pels propis nens (enviarem un mail indicant les dates de cadascuna d’aquestes jornades).

– Durant els dies de jornada intensiva, també hi haurà servei de menjador. L’horari d’aquest servei finalitzarà a les 15:00h,

– Durant els dies de jornada intensiva, hi haurà servei de ludotardes entre 15:00h i 18:00h (en 2 trams independents: 15:00h – 16:30h, i 16:30h – 18:00h). Les ludotardes són un servei d’acollida que inclou, a més, activitats lúdiques per a que els nens gaudeixin el màxim possible d’aquestes últimes tardes de curs (enviarem un mail properament per a donar tota la informació i obrir el termini d’inscripcions).

– Divendres 16 de juny, en canvi, serà l’únic dia de jornada intensiva que no s’oferiran ludotardes… per un motiu que ja us avançarem…

– I finalment, dir que l’últim dia de curs serà… dimecres 21 de juny…
Esperem que aquesta informació us hagi sigut d’utilitat!

Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s