Presentació de l’escola de mares i pares de l’AMPA Escola Mas Clariana

EMP
Com a col·lectiu som responsables d’impulsar activitats de suport educatiu, per això, des de l’AMPA es gestiona el servei d’activitats extraescolars, els casals d’estiu, el servei d’acollida, i es fa un seguiment del servei de menjador. Aquest curs escolar 2016-2017, la nova junta de govern ha decidit donar un pas més, i crear l’Escola de Mares i Pares de l’AMPA Escola Mas Clariana.

Considerem que, com a membres de la comunitat educativa, ens hem d’involucrar al màxim en l’educació dels nostres fills i filles, fer-ne partícips els pares i mares i reforçar el seu compromís, així com oferir serveis a les famílies de la nostra escola. L’Escola de Mares i Pares serà una manera d’oferir, mitjançant tallers, conferències, jornades, o qualsevol altre tipus de format, un ventall formatiu a l’abast de tothom, i així, afegir-nos a l’oferta que ja està instaurada en el nostre territori, i apropar-la al màxim possible a la nostra escola.

Com a inauguració de l’Escola de Mares i Pares de l’AMPA Escola Mas Clariana, col·laborem amb la Jornada: Cap a l’AMPA i l’escola que volem, que organitza la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya). Aquesta jornada tindrà lloc a la nostra escola, el pròxim dissabte dia 20 de maig, de 10 a 13 h. És gratuïta i oberta a tothom.

Us hem enviat el cartell informatiu per correu electrònic i a través dels grups de WhatsApp, per tal que us hi pugueu inscriure. Esperem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i, com sempre, us demanem la vostra col·laboració perquè ens comuniqueu totes aquelles matèries sobre les que esteu interessats en rebre formació.

Per a poder conèixer amb més detall les vostres necessitats o inquietuds, us farem arribar un qüestionari de necessitats o interessos formatius. Us agrairem la seva resposta. També ens podeu fer arribar les vostres propostes i oferir-vos per a donar a conèixer novetats, de qualsevol àmbit, que puguin ser útils per a d’altres famílies, i que conegueu per raó de la vostra feina, les quals es poden dur a terme mitjançant tallers, si són de caire pràctic, o conferències, si són de caire més informatiu.

Estarem encantats de comptar amb tots/es vosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s