RECORDATORI PAGAMENT III TRIMESTRE ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA

extraescolars3ertrimestre

Recordeu que el termini per a fer el pagament del tercer trimestre de les activitats extraescolars i acollida és de l’11 al 15 de març.

Podeu fer el pagament amb tarja bancària a l’oficina de l’AMPA o per transferència bancària.
En cas que es faci per transferència bancària heu d’enviar un correu electrònic a info@ampamasclariana,  especificant nom de l’alumne, curs i codi d’ activitat adjuntant  una còpia del justificant de pagament  o, també podeu lliurar  el justificant de pagament amb totes les dades de l’alumne a la bústia de l’AMPA.
 
Us recordem l’horari d’oficina:
Dilluns i dimecres de 09:00 a 10:00h
dijous de 15:00 a 16:15.
 
Us recomanem que  consulteu l’import exacte de les activitats que ha de correspondre amb la/les activitats en la qual els vostres fills/es i/o tutorats estan inscrits.
Per a qualsevol dubte us adrecem a que consulteu la nostra web: http://www.ampamasclariana.com i consulteu tota la informació referent als serveis que ofereix l’AMPA.
En cas que hi hagi cap variació o canvi, us demanem si us plau, que  ho comuniqueu  en el període establert  per afavorir no només l’ organització del servei sinó  també per afavorir la conciliació  de les famílies que estan a l’espera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s