AQUEST CURS 2019/20 ESTRENEM L’APLICACIÓ AMPASOFT!!

Què tal les vacances famílies MasClarianes ?😁 des de l’Ampa tenim una notícia i novetats de cara al nou curs 2019/20!!!!
Des de l’AMPA Mas Clariana us volem informar que aquest curs comptarem amb la tecnologia més avançada per a l’organització i gestió de les activitats i serveis de l’AMPA. Ja us ho vam avançar el darrer curs però ara ja ho hem pogut posar en marxa. #moltafeinaquenoesveu#.
L’aplicatiu Ampasoft és un programa informàtic per gestionar el dia a dia de la nostra AMPA de manera segura i senzilla que podeu fer còmodament i en qualsevol lloc a través del vostre mòbil, ordinador i/o tablet.
En els propers dies rebreu un correu electrònic amb tota la informació, tutorials i l’enllaç a l’aplicatiu per tal us aneu familiaritzant abans s’inicïi el període d’inscripcions de les diferents activitats.
Tot allò nou que s’implanta i els canvis poden generar en algunes persones incertedes i dubtes, en sóm conscients i per aquest motiu us demanem paciència i comprensió per superar amb éxit aquest repte telemàtic.
Aquest curs 2019/20 volem anar més enllà, centrar-nos més en unificar esforços en comissions que tenen més a veure en la millora de l’educació dels nostres fills/es i/o tutorats. Què en penseu ? 🤔🧐🤗

click en aquest enllaç per veure vídeo tutorial per a fer preinscripció activitatspreinscripcions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s