MasClarian@s, Ja està posada en marxa la Plataforma AMPASOFT!!

Benvolgudes famílies MasClarianes,
Ja se us ha enviat un correu de l’AMPA explicatiu amb un tutorial del funcionament de la plataforma AMPASOFT i un altre correu de la plataforma amb l’enllaç per accedir a la plataforma. Reviseu l’spam si us plau dels progenitors/tutors, ja que un o l’altre és molt probable que l’hàgiu rebut.

Si algú no ha rebut el correu amb l’enllaç, no se’l reenvieu entre vosaltres, l’enllaç és personal de cada família per poder accedir per primera vegada a la plataforma.
Quan accediu per primera vegada, reviseu les vostres dades que siguin correctes, podeu editar i actualitzar les dades quan vulgueu, en l’icone del llàpis de cada fill/a tutorat hi ha l’apartat per marcar els drets d’imatge.
Us animem a “trastejar ” a la Plataforma i fer servir els manuals tutorials, és molt intuitiu. Per veure manual clickar en aquest enllaç: Manual plataforma Virtual Ampasoft AMPAMASCLARIANA


Si tot i així, no se’n sortiu, comuniqueu-ho a l’AMPA via email o bé comenta-ho al delegat de la teva classe que ho traslladi a l’AMPA.
Vinga va !!! Podem fer-ho bé!!! 👌💪😁

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s