INICI TERMINI D’INSCRIPCIONS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies MasClarianes,

Dilluns 16 de setembre a les 9:00 hores del matí i fins el 22 de setembre a les 23:59 hores, s’inicien les inscripcions a les activitats extraescolars. Recordeu que les inscripcions es faran exclusivament per la Plataforma AMPASOFT per ordre d’arribada i caldrà fer el pagament de l’assegurança obligatòria si encara no s’havia realitzat.

Us informem també, que la professora de gimnàstica artística aquest dimecres ens va comunicar la seva indisposició per a realitzar l’activitat extraescolar de gimnàstica artística en aquest primer trimestre, per tant en aquests pocs dies ens ha estat impossible trobar un altre professional que pugui realitzar l’activitat extraescolar amb les majors garanties. En quant puguem oferir l’activitat us informarem, disculpeu les molèsties.

I per últim, a les famílies sòcies, us recordem que demà els vostres fills/es i/o tutorats, rebran l’agenda escolar a l’escola.

Les famílies que no siguin sòcies, podran fer el pagament de l’agenda per mitjà de la Plataforma AMPASOFT i la podran anar a recollir a l’oficina en l’horari habitual de l’AMPA.

Junta de Govern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s