Obert termini preinscripció per places lliures de les extraescolars i acollida trimestral

Benvolgudes famílies,
Us informem que, degut a que encara hi ha activitats amb diverses places lliures, obrim un breu termini de preinscripció que iniciarà aquest proper 16 de desembre a les 9:00h  fins el 19 de desembre a les 20:00 hores,  per si alguna família vol inscriure al seu fill/a.
En aquest cas, el pagament no serà immediat ja que la família haurà de fer la preinscripció per la Plataforma Ampasoft i haurà d’esperar que l’AMPA accepti la preinscripció per no superar les places ofertades. L’adjudicació de les places es farà per ordre d’inscripció i posteriorment la família ja podrà fer el pagament de l’activitat.
En el cas del servei d’acollida trimestral, no cal fer preinscripció i es farà l’inscripció i  pagament directament per la Plataforma Ampasoft.
Per saber l’oferta de places lliures de les activitats extraescolars entreu a l’enllaç següent: https://ampamasclariana.wordpress.com/serveis/activitats-extraescolars/
Cada activitat  extraescolar amb el seu codi, està relacionada directament amb els cursos en els que s’oferten, per tant, si no trobes l’activitat, és molt probable que l’activitat no s’oferti al curs del teu fill/a i/o tutorat/a.

Us recordem que avui finalitza el termini per a fer el pagament del II trimestre de les activitats extraescolars. Si us plau, compliu el termini pertinent ja que s’afavoreix la bona organització i funcionament de les activitats, la continuitat i qualitat de l’activitat que ha escollit cada infant i la sostenibilitat de les activitats per evitar pèrdues i poder emprendre nous projectes.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.
Salutacions cordials,
Junta de Govern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s