FEU DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA / PER UNA ESCOLA SEGURA” ARREU DE CATALUNYA, SUMEM-NOS TOT@S JUNTS A LA CAUSA!!

La campanya ” Per una escola segura “ cada vegada va tenint més força!!

Ja hem sortit a diferents medis com: ” la revista de Cambrils” , Diarimés ” i ” Ràdio Cambrils“. Cada vegada més escoles es sumen a la causa, hem d’arribar arreu el territori de Catalunya.

Junt@s tindrem més força, feu difusió i animeu als vostres contactes que facin difusió de la campanya ” Per una escola segura”

Si coneixes altra AMPA o AFA que vulguin adherir-se, informa’ls!! Quan més famílies siguem, més farem valdre els nostres drets. Tot@s junts per una escola segura!!

A continuació podeu veure el vídeo que hem realitzat per promocionar la campanya.

Moltes gràcies a les famílies que han participat sortint en el vídeo, en l’edició i muntatge del vídeo. Tenim grans talents a l’AMPA!!

Moltes gràcies a totes les persones i famílies que esteu fent difusió de la campanya, fent arribar les queixes a la Generalitat i qualsevol acció que afavoreixi que tinguem més veu.

Moltes gràcies a totes les AMPA, AFA, escoles públiques i concertades, personal docent i no docent, la comunitat educativa al complert que estem unint-nos per aconseguir un retorn a l’escola amb la major seguretat i garanties possibles.

Seguim endavant!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s