Quota de sòci/ a de l’AMPA Mas Clariana – curs 2020/21 calendari escolar i mesures COVID19

Benvolgudes famílies,

Abans de res, des de l’AMPA Mas Clariana us volem  donar la benvinguda al nou curs 2020/21,  malgrat la situació actual, des de l’AMPA hem treballat força per oferir tots els serveis, tenint en compte les informacions i protocols de prevenció i higiene de la COVID 19.

El pagament de la quota de l’AMPA del curs 2020/21 s’ha de realitzar com es va fer al darrer curs, per via telemàtica a través de la Plataforma AMPASOFT

  • A partir del dia 1 de setembre fins al 30 de setembre es podrà fer el pagament de 30€ anuals/família.  *És molt important fer el pagament abans que comencin els serveis d’acollida i activitats extraescolars per tal s’apliquin els descomptes com a socis/es​.

En aquí teniu unes breus instruccions per a fer efectiu el pagament:

  1. Cal entrar a la Plataforma AMPASOFT , obrir amb el vostre usuari i contrassenya.
  2. Clickar i seleccionar curs 2020-21, que està situat a la part superior de la pàgina

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft.png

3. A la part esquerre, clickar en associats i seleccionar famílies

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft1-1.png

4. Clickar a la lupa i us sortirà el pagament de la quota. Per a fer efectiu el pagament, cal obrir la pestanya de  pagaments TPV i clickar en pagamentamb targeta.La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft2-1.pngLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft3.pngLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft4.png

Us avancem  el calendari escolar del proper curs, comunicat a la darrera assemblea telemàtica del 31 de juliol.

  • Període de pagament de les activitats extraescolars del I trimestre serà del  14/09 al 21/09
  • Període de pagament de les activitats extraescolars del II trimestre serà del  07/12 al 17/12
  • Període de pagament de les activitats extraescolars del III trimestre serà del  15/03 al 22/03

A l’assemblea vam avançar les possibles mesures de prevenció i higiene del COVID19 respecte a la realització de les activitats extraescolars i acollida,i per la qual, des de l’AMPA:

– Hem sol·licitat nous espais a l’escola per poder  fer l’acollida amb limitació d’aforament i l’ús obligatori de mascareta ja que no serà un grup estable.

-Hem sol·licitat formalment als proveïdors de les extraescolars i com a condició indispensable per continuar l’activitat en aquest curs , que  han de fer ús i compliment d’un protocol de prevenció i higiene de la COVID19, en les diferents activitats extraescolars i servei d’acollida.

– Hem aprovat una part del pressupost que es destinarà a proveïr als alumnes de l’escola, de material de prevenció i higiene com mascaretes, gels hidroalcohòlics, productes desinfectants, termòmetres i altres que no proveeix el Departament d’ Ensenyament i que, hem valorat que no pot faltar per a tots/es els/les alumnes de l’escola.

ATENCIÓ: Recordar a les famílies que reviseu les dades de la Plataforma per si cal actualitzar alguna dada important.

A causa de l’excepcionalitat de la situació del COVID19, necessitem que les famílies compliu el termini establert per a poder oferir un servei de qualitat tenint en compte l’increment de la feina afegida per la situació actual. També volem donar avís que,  l’oferta de les activitats extraescolars i acollida pot veure’s afectada per les directrius que ens donin des dels òrgans competents, els espais disponibles i altres elements que puguin restar seguretat a l’activitat.

Salutacions cordials,
Junta de Govern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s