EN TEMPS DE CÒVID, L’AMPA ENS CREIXEM I EMPRENEM NOVES INICIATIVES

Des de l’AMPA Mas Clariana seguim treballant, apostant per noves idees per ajudar a les famílies. Us informem d’una nova iniciativa de l’AMPA, es tracta del “Tú ofertes, Jo demano”, i tal i com indica el seu nom, es basa en aportar ofertes i demandes de feina que es penjaran la web de l’AMPA.

Per fer arribar les teves peticions o demandes escriu al correu borsatreball@ampamasclariana.com . Des de l’AMPA publicarem l’oferta o demanda a la web de l’AMPA. És una iniciativa per fer comunitat i ajudar-nos els uns els altres.

També estem preparant la propera assemblea , reorganitzant les diferents comissions de l’AMPA, seguim treballant activament per una escola segura i actualment per demanar la jornada continuada, fent balanç del darrer curs i preparant el proper trimestre de la millor forma possible.Us animem a que formeu part de la Junta de l’AMPA o formar part de les diferents comissions de treball ( extraescolars, jornada continuada, comunicació, web i xarxes socials, Pati i menjador, formació i Amara Berri, Oficina i roba, Ampasoft, etc. Tot@s junt@s millorarem l’escola i junt@s en sortirem endavant !!

Salutacions,
Junta de Govern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s