Inici de curs: informació i dates importants

Benvolgudes famílies,

Abans de res, des de l’AFA Mas Clariana us volem  donar la benvinguda al nou curs 2021/22. Malgrat la situació actual, des de l’AMPA estem treballant per oferir tots els serveis, tenint en compte les informacions i protocols de prevenció i higiene que segueixen vigents degut al COVID-19. 

Us volem informar que aquest curs s’oferiran les activitats extraescolars que s’oferien abans de la pandèmia, amb opcions de migdia i tarda. Totes les activitats disposen de protocols i mesures preventives COVID-19.

El pagament de la quota de l’AMPA del curs 2021/22 s’ha de realitzar com es va fer al darrer curs, per via telemàtica a través de la Plataforma AMPASOFT

  • A partir del dia 1 de setembre es podrà fer el pagament de 30€ anuals/família.  *És molt important fer el pagament abans que comencin els serveis d’acollida i activitats extraescolars per tal s’apliquin els descomptes com a socis/es.
  • El pagament de la quota s’ha de realitzar de l’1 al 8 de setembre. Un cop finalitzat aquest període, les famílies que no hagin formalitzat el pagament de la quota de soci/a a través de la plataforma AMPASOFT constaran com a no sòcies. En aquest cas s’aplicarà el preu de no sòcies en totes les activitats extraescolars i d’acollida ofertes per l’AFA.

A l’apartat de serveis de l’ampa, us avancem també informació sobre les activitats extraescolars i el servei d’acollida.

  • Període de pagament del servei d’acollida del I trimestre serà del 10/09 al 20/09.
  • Període de pagament de les activitats extraescolars del I trimestre serà del  20/09 al 26/09
  • Període de pagament de les activitats extraescolars/acollida del II trimestre serà del  07/12 al 17/12
  • Període de pagament de les activitats extraescolars/acollida del III trimestre serà del  15/03 al 22/03

La inscripció es realitzarà per ordre d’arribada i requereix el pagament de l’assegurança de cada nen (un únic pagament per nen per any). Tots els serveis de l’AMPA com el d’acollida o les activitats extraescolars requereixen el pagament de l’assegurança. No s’acceptaran inscripcions que no hagin formalitzat el pagament de l’assegurança.

La roba es podrà comprar a través d’AMPASOFT a partir del dia 10 i recollir en l’horari convingut quan comencin les classes. Es repartirà una agenda gratuïta a tots els nens i nenes.

Atentament,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s