Fotos Nadal

Benvolgudes famílies,
La setmana del 15 al 19 de novembre, l’Ampa organitzarà a l’escola 1 sessió de fotos nadalenques amb els vostres fills i filles.
L’espai és cedit per l’Escola i amb decorat de colors càlids de tardor, ninots de neu i  decoracions de la classe de plàstica.
La Compra a Ampasoft estarà disponible entre el 2 i el 10 de novembre.
S’han preparat diverses opcions de formats, així com alguns packs familiars de 2, 3, o fins a 4 germans; detall dels quals trobareu al mail que us hem enviat i també a la nostra aplicació d’ Ampasoft en l’apartat de serveis, filtrar “Fotos” “nadal”.

Recordeu sobretot, verificar que teniu els drets d’imatge en mode “on” (apartat alumne) per a que tot flueixi amb un “click

Salutacions,
AFA Mas Clariana


Estimadas familias,

La semana del 15 al 19 de Noviembre, el AFA organizarà en la Escuela 1 sesión de fotos navideñas con viestros hijos e hijas.
El espacio nos lo cede la Escuela y estará decorado con colores cálidos de otoño, muñecos de nieve y decoraciones hechas en la clase de plástica. La compra en Ampasoft estará disponible entre el 2 y el 10 de Noviembre.
Se han preparado diversas opciones de formato, así como packs familiares de 2, 3 o hasta 4 hermanos; detalle de los cuales encontraréis en el mail que os hemos enviado y también en nuestra aplicación Ampasoft, en el apartado de servicios, filtrar “fotos” “nadal”.
Recordad sobretodo, verificar que tenéis los derechos de imagen en modo “on” (apartado alumno) para que todo fluya con un “click”.

Saludos,
AFA Mas Clariana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s