Comissió d’activitats extraescolars i acollida

Durant el curs, aquesta comissió fa un seguiment de les activitats per  saber si el funcionament de les activitats és correcte, intentant  identificar possibles millores, tant pel que fa al monitoratge, a la organització de grups, o a la utilització dels espais.

Des d’aquesta comissió es planifica la oferta i demanda d’activitats extraescolars i acollida, tenint en compte les demandes de les famílies, cercar noves ofertes i proveïdors, etc.

En aquesta Comissió també es planifiquen les inscripcions de cada trimestre, tramiten les assegurances i elaboren i actualitzen la graella de les activitats extraescolars
També es planifica el servei d’acollida i el servei de ludotardes, que s’oferta durant els períodes d’horari intensiu a l’escola o mentre no s’inicien les activitats extraescolars, per tal de satisfer les demandes i necessitats de les famílies.

Si vols formar part d’aquesta Comissió pots fer mil coses:

  • Proposar activitats extraescolars que pensis que poden ser d’interés de l’alumnat ( en aquest cas, les activitats no s’organitzen d’un dia per l’altra, cal demanar permisos a l’Ajuntament , revisar normativa, cercar aula, quadrar horaris, negociar amb el proveïdor, etc . Això vol dir que si tens alguna proposta s’ha de fer abans de l’estiu ja pel curs vinent ).
  • Proposar activitats en família
  • Oferir-te per fer una activitat, taller, xerrada puntual, etc.
  • Afavorir contactes de persones i/o professionals que poden aportar quelcom a la Comissió, etc.
  • Pots aportar companyerisme i germanor que sempre s’agraeix ;D

Recordar que les funcions i tasques que fan les mares i pares que formen part de la Comissió d’extraescolars,  les fan de franc, és a dir, és temps lliure que dediquen de forma altruista a la millora de l’Ampa.