CUINA

Proveïdor UNA DE POSTRES by Alba Molas
UNA DE POSTRES
info@unadepostres.com
Viu l’experiència Una de Postres!
L’ànima del projecte Una de Postres és l’Alba Molas, una geòloga que ja farà dos anys va canviar el martell i la lupa, per batedores i mànigues pastisseres per perseguir un somni.

Amb més de 800 hores de formació tècnica en pastisseria i rebosteria, i incomptables hores d’investigació i proves autodidactes a la cuina, podem dir que disposem d’un ampli catàleg de serveis que té com a finalitat satisfer les necessitats de tot tipus de públic.

El nostre objectiu és transmetre la passió per la cuina a grans i petits: als primers, donant-los tècniques i trucs per fer-los més fàcil la cuina del dia a dia; i als segons, fent-los descobrir tot un món més enllà d’una recepta.
Perquè creiem en l’”educació gastronòmica” i volem que la nova generació disposi de tota la informació possible ja des de ben petits: bons hàbits alimentaris, consciència dels productes de temporada, menjar saludable, … més elaborar i menys comprar elaborats. Tot això cobra sentit quan impartim la nostra extraescolar de cuina.
I tot això ho transmitim de forma molt pràctica, molt manipulativa, propera, sense secrets, donant-te tots els tips que estan al nostre abast, perquè els coneixements compartits són més enriquidors, l’intercanvi d’informació i experiències són el què farà que recordis la teva estada als nostres tallers, per què volem que per tu sigui una experiència, no un taller de cuina més.
Viu l’experiència! Tasta Una de Postres!