AMPASOFT: Forma de pagament única via telèmàtica

Ampasoft és una plataforma informàtica per gestionar el dia a dia de la nostra AMPA de manera segura i senzilla. És una eina que la seva funció principal és facilitar tràmits i gestions dels serveis que organitza l’AMPA de forma àgil, ràpida i segura. L’usuari i la contrasenya permeten consultar, modificar  les dades, fer gestions i pagaments a través de l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

A mode d’avantatges us anomenarem d’algunes:

 • Es poden gestionar les dades personals de manera privada i segura. Ampasoft gaudeix de mecanismes de seguretat de la informació i compleix la normativa per a la protecció de dades.
 • Les dades es poden actualitzar en qualsevol moment i són confidencials. Per actualitzar les dades no cal anar a l’oficina ni fer cap formulari.
 • Cada família pot saber en qualsevol moment si ha fet els pagaments, pagaments pendents, es generen avisos personalitzats, etc.
 • Les inscripcions a les activitats extraescolars s’inicien el mateix dia i a la mateixa hora de forma telemàtica per a tothom. Els pagaments es poden fer per TPV o per domiciliació bancària.
 • És una forma ràpida i efectiva de portar un control del servei d’acollida esporàdica en moments d’urgència i el control del seu pagament.
 • Es poden publicar notícies, realitzar avisos massius dels pagaments o altres qüestions importants, publicacions, agenda, etc.

Per poder gaudir de tots els avantatges és necessari que les famílies estiguin donades d’alta a la Plataforma. Des de l’AMPA ja ho hem fet a les famílies sòcies!! 😃

IMPORTANT! Quan feu una compra d’una activitat o servei, verifiqueu bé i si cal contacteu amb l’AMPA , abans de fer el pagament, ja que les transaccions de devolució fem tenen un cost i només es faran per motius molt justificats. 

En els primers dies de setembre, rebreu un correu de la Plataforma AMPASOFT en el qual us apareixerà un enllaç que heu de clickar. Per mitjà del correu electrònic que va facilitar la família i la contrassenya que posis en aquell moment, podràs tenir accés a la Plataforma. És important quan entreu,  revisar les dades i emplenar aquelles més específiques ( canvis de dades, nº de compte, al·lèrgies, observacions a tenir en compte, etc. )

Ull!! En el mateix espai familiar podreu veure l’apartat de drets d’imatge, és important que ho tingueu en compte.

Totes les dades seran tractades de manera confidencial i segons la nova normativa europea de llei de protecció de dades.

Cada família  és responsable d’emplenar i actualitzar les seves dades i només la família pot accedir a les seves dades.

PAGAMENT DE LA QUOTA CURS 2021/22 i CALENDARI ESCOLAR

El pagament de la quota de l’AMPA del curs 2021/22 s’ha de realitzar per via telemàtica a través de la Plataforma AMPASOFT.

A primers de setembre, si és la primera vegada que matriculeu un fill o filla al centre, rebreu un usuari i contrasenya al correu que heu utilitzat per fer la matrícula. Si no l’heu rebut, contacteu amb nosaltres a través del correu: info@ampasclariana.com.

 • A partir del dia 1 de setembre fins el 8 de setembre es podrà fer el pagament de 30€ anuals/família.  *És molt important fer el pagament abans que comencin els serveis d’acollida i activitats extraescolars per tal s’apliquin els descomptes com a socis.

En aquí teniu unes breus instruccions per a fer efectiu el pagament:

 1. Cal entrar a la Plataforma AMPASOFT , obrir amb el vostre usuari i contrassenya.
 2. Clickar i seleccionar curs 2020-21, que està situat a la part superior de la pàgina

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft.png

3. A la part esquerre, clickar en associats i seleccionar famílies

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft1-1.png

4. Clickar a la lupa i us sortirà el pagament de la quota. Per a fer efectiu el pagament, cal obrir la pestanya de  pagaments TPV i clickar en pagament amb targeta.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft2-1.png

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft3.png

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es screenshot_2020-08-05-ampasoft4.png

Us avancem  el calendari escolar del proper curs:

 • Període de pagament del servei d’acollida del I trimestre serà del 10/09 al 20/09.
 • Període de pagament de les activitats extraescolars del I trimestre serà del  20/09 al 26/09
 • Període de pagament de les activitats extraescolars/acollida del II trimestre serà del  07/12 al 17/12
 • Període de pagament de les activitats extraescolars/acollida del III trimestre serà del  15/03 al 22/03

________________

MANUAL D’USUARI D’AMPASOFT