Servei d’acollida

ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL SERVEI D’ACOLLIDA

 

Inscripció al servei d’acollida (inici acollida 5 setembre): des del 31 agost

Horaris: matins de 7:30h a 9:00h i tardes de 16:30h a 18:00h

Lloc: Gimnàs de l’escola

Accés: per la porta del pati de primària

Condicions: acompanyat només d’un adult i tots amb mascareta, presa de temperatura inicial

Data d’obertura de contractació del servei: del  10/09 al 20/09  podreu accedir a la plataforma AMPASOFT per contractar el servei d’acollida regular i en qualsevol moment del curs podreu obtenir els tiquets d’acollida puntual. 

Temporalitat de funcionament del servei: des del primer dia del curs fins a l’últim. ( ampliacions d’horari en franges d’horari intensiu: nadal, juny, etc. )

ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL SERVEI D’ACOLLIDA

Requisits per accedir al servei d’acollida:

– Estar d’alta a la plataforma AMPASOFT https://ampamasclariana.ampasoft.net/login

– Haver pagat l’assegurança obligatòria (5 €/ anuals)

– Contractar el servei d’acollida regular o puntual per la plataforma AMPASOFT.

– Portar mascareta obligatòria

– No tenir simptomatologia compatible COVID19

Acollida matins

Els/les alumnes hauran d’accedir per la porta de primària i només acompanyats per un adult. Tots hauran de dur mascareta posada. Abans d’entrar al gimnàs, la monitora del servei d’acollida, mesurarà la temperatura del nen/a i li facilitarà gel hidroalcohòlic per a les mans.

Tenint en compte que no serà un grup estable, tots els infants han de portar mascareta, sigui d’infantil o primària i mantenir la distància de seguretat. Quan finalitzi el període d’acollida, els infants són acompanyats a la seva aula de referència, i tant els responsables com els infants han de portar les mascaretes. Acabat l’horari d’acollida es procedirà a ventilar, netejar i desinfectar l’espai.

Acollida tarda

Els/les monitores d’acollida aniran a buscar als nens/es a la classe i aniran al gimnàs de l’escola. Es trauran les mascaretes per berenar mantenint les distàncies de seguretat i després de berenar hauran de dur posada la mascareta.

La sortida es farà per la porta de primària, sempre mantenint les distàncies de seguretat. Preguem que les famílies respecteu les distàncies de seguretat amb les altres famílies durant la sortida.

Els servei d’acollida s’ofereix en modalitat regular (totes les setmanes) o en modalitat puntual (per a infants que hagin de venir de manera puntual). 

Funcionament de l’acollida puntual

Enguany tornarem a fer servir els bonos de 5 i 10 sessions per l’acollida puntual. Per gaudir de l’acollida puntual, caldrà que feu arribar amb 24 hores d’antelació, un correu electrònic a acollidamasclariana@gmail.com o Whatsapp al nº de telèfon 688355165, indicant el nom i cognoms del nen/a, curs i grup, el dia i horari de l’acollida.

Els tiquets d’acollida s’han de comprar prèviament per la plataforma AMPASOFT i escollir entre el bono 5 o bono 10.

En el moment de la compra se us enviarà un rebut que haureu de lliurar la responsable del servei i ella mateixa us facilitarà els tiquets corresponents.

PROTOCOL EN CAS QUE ES PRESENTI SIMPTOMATOLOGIA COVID19

  • Cap alumne ni treballador pot accedir al centre amb una temperatura superior als 37,5º
  • En el cas dels infants, si els símptomes apareixen durant el servei d’acollida es trucarà a la família per tal vinguin a buscar al seu fill/a. Les instruccions segons marca Salut, la família s’haurà de posar en contacte amb el Cap de referència el més aviat possible i comunicar la situació per tal apliquin el protocol.
  • La responsable del servei d’acollida informarà a l’escola en primera instància, a la coordinadora d’activitats i càrrecs de l’AMPA per procedir a complir el protocol d’aïllament preventiu.
  • En cas que presenti simptomatologia el/a treballador/a del servei, es seguirà el mateix protocol d’aïllament fins resultat de la prova PCR.

______________________________________________

Preus

Si sou famílies sòcies de l’AMPA el preu és bastant més econòmic, guaiteu, val la pena!!

Tingueu en compte que els preus del servei d’acollida regular són més econòmics que els puntuals.

Servei puntual: cada sessió sigui de 30 minuts, 1hora o 1,5h durant la mateixa franja horària ( matí o tarda ) té un cost de 4€ . Podeu comprar bonos de 5 o 10 sessions. 

acollida bonos

 – Servei regular:

El preu per a contractar l’acollida matinal de forma regular és diferent en funció del temps que es vol utilitzar  i del nombre de dies. Es pot contractar de manera trimestral a l’apartat d’activitats d’ampasoft o com a servei mensual. Per exemple: 

acollida_trimestre

acollida mensual

 

3 pensaments sobre “Servei d’acollida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s