Servei d’acollida curs 2020/21

ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL SERVEI D’ACOLLIDA

Aquest curs 2020/21 per prevenció i seguretat , només oferirem el servei d’acollida per conciliació familiar.

Horaris: matins de 7:30h a 9:00h, migdia de 12:30h a 13:30h i tardes de 16:30h a 18:00h

Lloc: Gimnàs de l’escola

Accés: per la porta del pati de primària

Condicions: acompanyat només d’un adult i tots amb mascareta, presa de temperatura inicial

Data d’obertura de contractació del servei: a partir del 7 de setembre, podreu accedir a la plataforma AMPASOFT i contractar el servei d’acollida que escolliu: regular o esporàdica. https://ampamasclariana.ampasoft.net/login

Temporalitat de funcionament del servei: des del primer dia del curs fins a l’últim. ( ampliacions d’horari en franges d’horari intensiu: nadal, juny, etc. )

ACOLLIDA REGULAR

Les tarifes regulars són les mateixes del curs passat. Veure web: https://ampamasclariana.wordpress.com/serveis/acollida/

ACOLLIDA PUNTUAL

Enguany tornarem a fer servir els tiquets de 5 i 10 per l’acollida puntual.

Per gaudir de l’acollida puntual, caldrà que feu arribar amb 24 hores d’antelació, un correu electrònic a infoemenendez@gmail.com o missatge al nº de telèfon 688355165, indicant el nom i cognoms del nen/a, curs i grup, el dia i horari de l’acollida.

Els tiquets d’acollida s’han de comprar prèviament per la plataforma AMPASOFT i escollir entre el bono 5 o bono 10.

En el moment de la compra se us enviarà un rebut que haureu de lliurar la responsable del servei i ella mateixa us facilitarà els tiquets corresponents.

*Requisits per accedir al servei d’acollida:

– Estar d’alta a la plataforma AMPASOFT https://ampamasclariana.ampasoft.net/login

– Haver pagat l’assegurança obligatòria (5 €/ anuals)

– Contractar el servei d’acollida regular o puntual per la plataforma AMPASOFT.

– Portar mascareta obligatòria

– No tenir simptomatologia compatible COVID19

ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL SERVEI D’ACOLLIDA

Acollida matins

Els/les alumnes hauran d’accedir per la porta de primària i només acompanyats per un adult. Tots hauran de dur mascareta posada.

Abans d’entrar al gimnàs, la monitora del servei d’acollida, mesurarà la temperatura del nen/a i li facilitarà gel hidroalcohòlic per a les mans.

Tenint en compte que no serà un grup estable, tots els infants han de portar mascareta, sigui d’infantil o primària i mantenir la distància de seguretat.

Quan finalitzi el període d’acollida, els infants són acompanyats a la seva aula de referència, i tant els responsables com els infants han de portar les mascaretes. Acabat l’horari d’acollida es procedirà a ventilar, netejar i desinfectar l’espai.

Acollida migdia

Els/les monitores d’acollida aniran a buscar als nens/es a la classe i aniran al gimnàs de l’escola. Faran la sortida per la porta de primaria.

Acollida tarda

Els/les monitores d’acollida aniran a buscar als nens/es a la classe i aniran al gimnàs de l’escola. Es trauran les mascaretes per berenar mantenint les distàncies de seguretat i després de berenar hauran de dur posada la mascareta.

La sortida es farà per la porta de primària, sempre mantenint les distàncies de seguretat. Preguem que les famílies respecteu les distàncies de seguretat amb les altres famílies durant la sortida.

PROTOCOL EN CAS QUE ES PRESENTI SIMPTOMATOLOGIA COVID19

– Cap alumne ni treballador pot accedir al centre amb una temperatura superior als 37,5º

– En el cas dels infants, si els símptomes apareixen durant el servei d’acollida es trucarà a la família per tal vinguin a buscar al seu fill/a. Les instruccions segons marca Salut, la família s’haurà de posar en contacte amb el Cap de referència el més aviat possible i comunicar la situació per tal apliquin el protocol.

– La responsable del servei d’acollida informarà a l’escola en primera instància, a la coordinadora d’activitats i càrrecs de l’AMPA per procedir a complir el protocol d’aïllament preventiu.

– En cas que presenti simptomatologia el/a treballador/a del servei, es seguirà el mateix protocol d’aïllament fins resultat de la prova PCR.

PLA DE CONTINGÈNCIA EN CONSTRUCCIÓ……

__________________________________

Us avancem les possibles les mesures de prevenció i higiene del COVID19 respecte a la realització de les activitats extraescolars i acollida,i per la qual, des de l’AMPA:

– Hem sol·licitat nous espais a l’escola per poder  fer l’acollida amb limitació d’aforament i l’ús obligatori de mascareta ja que no serà un grup estable.

-Hem sol·licitat formalment als proveïdors com a condició indispensable per continuar l’activitat en aquest curs , que  han de fer ús i compliment d’un protocol de prevenció i higiene de la COVID19, en les diferents activitats extraescolars i servei d’acollida.

– Hem aprovat una part del pressupost que es destinarà a proveïr als alumnes de l’escola, de material de prevenció i higiene com mascaretes, gels hidroalcohòlics, productes desinfectants, termòmetres i altres que no proveeix el Departament d’ Ensenyament i que, hem valorat que no pot faltar per a tots/es els/les alumnes de l’escola.

______________________________________________

Informació general sobre l’acollida

L’AMPA de la nostra escola ofereix:

– Servei d’acollida matinal de 7:30 a 9:00

– Servei d’acollida de mig dia de 12.30 a 13.30

– Servei d’acollida de tarda de 16:30 a 18:00

El servei d’acollida està disponible per a tots els dies d’escola, des del primer fins l’últim.

Per a contractar el servei, heu de posar-se en contacte amb l’AMPA ( acollidamasclariana@gmail.com ) per tal us donem d’alta a la Plataforma AMPASOFT.

La contractació de tots els serveis i activitats que ofereix l’AMPA,  només es podrà realitzar per via telemàtica per mitjà de la Plataforma AMPASOFT.

És obligatori que cada infant estigui cobert per l’assegurança obligatòria, per tant en el moment de fer el pagament del servei a la Plataforma AMPASOFT, cal clickar en l’assegurança i fer el pagament corresponent. No es podrà accedir al servei sense el pagament d’aquesta assegurança obligatòria.

També en l’acollida esporàdica s’ha de fer el pagament de l’assegurança obligatòria,  només cal fer un pagament durant el curs.

La contractació del servei pot ser:

– Servei regular amb abonament. Aquesta modalitat està pensada per  l’ús del servei de forma regular i periòdica. Existeix la possibilitat de contractar el servei per a un mes o un trimestre sencer. A més, es pot escollir contractar només un número de dies concret per setmana. El pagament es fa via telemàtica en modalitat mensual o per trimestre per mitjà de la plataforma AMPASOFT. En el cas del servei regular, els preus són més econòmics per a les famílies sòcies  de l’AMPA.

– Servei esporàdic:  Aquesta modalitat està pensada per  l’ús del servei de forma esporàdica.

No oblideu posar el nº de compte al vostre espai de dades bancàries. És important estar al corrent del pagament del servei, en cas que no es faci no s’acceptarà a l’infant al servei. En cas que hi hagi dificultats per a fer el pagament o quelcom, poseu-se en contacte amb l’AMPA per poder valorar la situació i trobar sol·lucions. Tota la informació que rebem és estrictament confidencial.

El preu dels tiquets esporàdics és de 4€ per sessió, independentment de  l’estada de l’infant, en franges de  30 minuts, 1hora o 1,5hores en aquell dia. Recordeu que s’ha d’avisar a l’AMPA.

Preus

Si sou famílies sòcies de l’AMPA el preu és bastant més econòmic, guaiteu, val la pena!!

Tingueu en compte que els preus del servei d’acollida regular són més econòmics que els esporàdics.

Servei esporàdic: cada sessió sigui de 30 minuts, 1hora o 1,5h durant la mateixa franja horària ( matí o tarda ) té un cost de 4€ . Com el pagament és domiciliat, a final de mes o primers del mes vinent, és passarà el pagament.

 – Servei regular, preus trimestrals (5 dies/setmana):

El preu per a contractar l’acollida matinal de forma regular és diferent en funció del temps que es vol utilitzar cada dia:

– Si el nen es deixa a l’acollida entre 7:30h i 8:00h (fins les 9:00h), s’ha de pagar per 1,5 hores.

– Si el nen es deixa a l’acollida entre 8:00h i 8:30h (fins les 9:00h), s’ha de pagar per 1 hora.

– Si el nen es deixa a l’acollida entre 8:30h i 9:00h (fins les 9:00h), s’ha de pagar per 1/2 hora.

Trim (5 dies/setm) Preu 1,5 h Preu 1 h Preu 1/2 h 
Acollida matinal 137 €/trimestre

(158€ no socis)

102 €/trimestre

(117€ no socis)

52 €/trimestre

(60€ no socis)

Preu únic
Acollida tarda 137 €/trimestre

(158€ no socis)

 – Servei regular, preus trimestrals (menys de 5 dies/setmana):

Encara que el pagament trimestral està pensat per a 5 dies/setmana, en el cas que algú ho necessiti, es pot fer un pagament per a un número menor de dies per setmana. En aquest cas, cal aplicar la part proporcional (es pot fer sevir la taula següent per a saber el preu d’1 dia/setmana):

 Trim (1 dia/setm) Preu 1,5 h Preu 1 h Preu 1/2 h
Acollida matinal 28 €/trimestre

(32€ no socis)

21 €/trimestre

(24€ no socis)

11 €/trimestre

(13€ no socis)

Preu únic
Acollida tarda 28 €/trimestre

(32€ no socis)

 – Servei regular, preus mensuals (5 dies/setmana):

 Mens (5 dies/setm) Preu 1,5 h Preu 1 h Preu 1/2 h
Acollida matinal 55 €/mes

(63€ no socis)

41 €/mes

(47€ no socis)

21€/mes

(24€ no socis)

Preu únic
Acollida tarda 55 €/mes

(63€ no socis)

A continuació podeu observar les diferents modalitats del servei d’acollida

Código Nombre Tipos Precio socio Precio no socio
ACO-M30-M ACOLLIDA MATINAL 30 MIN MENSUAL MATINAL 21,00 € 24,00 €
ACO-M60-M ACOLLIDA MATINAL 60 MIN MENSUAL MATINAL 41,00 € 47,00 €
ACO-M90-M ACOLLIDA MATINAL 90 MIN MENSUAL MATINAL 55,00 € 63,00 €
ACO-M60-T1 ACOLLIDA MATINAL 60 MIN 1 DIA/SETMANA MATINAL 21,00 € 24,00 €
ACO-M30-T1 ACOLLIDA MATINAL 30 min 1 DIA/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 11,00 € 14,00 €
ACO-M90-T5 Acollida matinal 90 MIN trimestral 5 dies/setmana MATINAL 137,00 € 158,00 €
ACO-M90-T1 ACOLLIDA MATINAL 90 MIN 1 DÍA TRIMESTRAL MATINAL 28,00 € 32,00 €
ACO-T90-T1 ACOLLIDA TARDE 90 MIN MENSUAL 1 DÍA SETMANA TARDE 28,00 € 32,00 €
ACO-T90-T5 ACOLLIDA TARDE 90 MIN MENSUAL 5 DIES SETMANA TARDE 137,00 € 158,00 €
ACO-M30-T2 ACOLLIDA MATINAL 30 MIN 2 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 22,00 € 28,00 €
ACO-M30-T3 ACOLLIDA MATINAL 30 MIN 3 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 33,00 € 42,00 €
ACO-M60-T2 ACOLLIDA MATINAL 60 MIN 2 DIES/STEMANA TRIMESTRAL MATINAL 42,00 € 48,00 €
ACO-M60-T3 ACOLLIDA MATINAL 60 MIN 3 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 63,00 € 72,00 €
ACO-M90-T2 ACOLLIDA MATINAL 90 MIN 2 DÍA TRIMESTRAL MATINAL 56,00 € 64,00 €
ACO-T90-T2 ACOLLIDA TARDE 90 MIN 2 DÍA TRIMESTRAL TARDE 56,00 € 64,00 €
ACO-T90-T3 ACOLLIDA TARDE 90 MIN 3 DÍA TRIMESTRAL TARDE 84,00 € 96,00 €
ACO-T90-M Acollida 90 minuts Mensual TARDE 55,00 € 63,00 €
ACO-M30-T4 ACOLLIDA MATINAL 30 MIN 4 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 44,00 € 52,00 €
ACO-M60-T4 ACOLLIDA MATINAL 60 MIN 4 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 84,00 € 94,00 €
ACO-M90-T4 ACOLLIDA MATINAL 90 MIN 4 DIES/SETMANA TRIMESTRAL MATINAL 112,00 € 128,00 €
ACO-T90-T4 ACOLLIDA TARDE 90 MIN 4 DIES/SETMANA TRIMESTRAL TARDE 112,00 € 128,00 €
ACO-M90-T3 ACOLLIDA MATINAL 90 MIN 3 DÍA TRIMESTRAL MATINAL 84,00 € 96,00 €
ACO-M30-T5 Acollida matinal 8’30 trimestral 5 dies/setmana MATINAL 52,00 € 60,00 €
ACO-M60-T5 Acollida matinal 8’00 trimestral 5 dies/setmana MATINAL 102,00 € 117,00 €

3 pensaments sobre “Servei d’acollida curs 2020/21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s