Activitats extraescolars CURS 2020/21

Us avancem  el calendari escolar del proper curs, comunicat a la darrera assemblea telemàtica del 31 de juliol.

 • Període de pagament de les activitats extraescolars del I trimestre serà del  14/09 al 21/09
 • Període de pagament de les activitats extraescolars del II trimestre serà del  07/12 al 17/12
 • Període de pagament de les activitats extraescolars del III trimestre serà del  15/03 al 22/03

A l’assemblea vam avançar les possibles mesures de prevenció i higiene del COVID19 respecte a la realització de les activitats extraescolars i acollida,i per la qual, des de l’AMPA:

– Hem sol·licitat nous espais a l’escola per poder  fer l’acollida amb limitació d’aforament i l’ús obligatori de mascareta ja que no serà un grup estable.

-Hem sol·licitat formalment als proveïdors de les extraescolars i com a condició indispensable per continuar l’activitat en aquest curs , que  han de fer ús i compliment d’un protocol de prevenció i higiene de la COVID19, en les diferents activitats extraescolars i servei d’acollida.

– Hem aprovat una part del pressupost que es destinarà a proveïr als alumnes de l’escola, de material de prevenció i higiene com mascaretes, gels hidroalcohòlics, productes desinfectants, termòmetres i altres que no proveeix el Departament d’ Ensenyament i que, hem valorat que no pot faltar per a tots/es els/les alumnes de l’escola.

ATENCIÓ: Recordar a les famílies que han d’emplenar i actualitzar les dades a la Plataforma, hem detectat que encara hi ha famílies que tenen pendent el cobrament del retorn de les activitats extraescolars del darrer curs, perquè encara no han introduït el número de compte a la Plataforma.

A causa de l’excepcionalitat de la situació del COVID19, l’AMPA necessitem que les famílies compliu els plaços establerts per a poder oferir un servei de qualitat tenint en compte l’increment de la feina afegida per la situació actual.  Recordeu que només un 4% de famílies de l’escola,  som els que estem a la Junta i tirem endavant la feina.

Moltes gràcies a tothom qui va assistir a l’assemblea i van aportar les seves idees, desitgem que aquest curs més famílies  s’animeu a formar part de l’AMPA.

________________________________________________________________
OFERTA DE PLACES LLIURES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Us informem que, degut a que encara hi ha activitats amb diverses places lliures, obrim un breu termini de preinscripció que iniciarà aquest proper 16 de desembre de 2019 a les 9:00h  fins el 19 de desembre del 2019 a les 20:00 hores,  per si alguna família vol inscriure al seu fill/a.
En aquest cas, el pagament no serà immediat ja que la família haurà de fer la preinscripció per la Plataforma Ampasoft i haurà d’esperar que l’AMPA accepti la preinscripció per no superar les places ofertades. L’adjudicació de les places es farà per ordre d’inscripció i posteriorment la família ja podrà fer el pagament de l’activitat.
En el cas del servei d’acollida trimestral, no cal fer preinscripció i es farà l’inscripció i  pagament directament per la Plataforma Ampasoft.
Les activitats extraescolars en les que hi ha places lliures són:
 • Activitats extraescolars d’Infantil:- Ioga ( migdia dillluns )
  – Anglès (  tarda dillluns i dimecres )
  – English Games ( migdia divendres )
  – Música ( tarda dimarts P5 i tarda dijous P3 i P4 )
  – Psicojudo ( migdia dijous )
  – Ball modern ( tarda divendres)
 • Activitats extraescolars de Primària:- Dron ( migdia dilluns )
  – Anglès ( tarda dilluns i dimecres )
  – English Games ( migdia dimarts)
  – Speak ( migdia dimecres )
  – Ioga ( migdia dimecres )
  – Costura ( migdia dimecres )
  – Escacs ( migdia divendres )
  – Instrument migdia ( migdia a escollir entre dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres o també hi ha possibilitat de fer 2 dies)
  – Instrument ( tarda a escollir entre dilluns o dimarts )
  – Ball modern ( tarda dilluns i dimecres )
  – Judo ( tarda dimarts i dijous)
  – Basquet ( tarda dimarts i dijous )
  – Anglès ( tarda dimarts i dijous )
  – Cuina 3r a 6è ( tarda dijous )
  – Cuina P5 a 2n ( tarda divendres )
  – Patinatge rodes ( tarda divendres )
  – patinatge Línia ( tarda divendres )

Cada activitat  extraescolar amb el seu codi, està relacionada directament amb els cursos en els quals s’oferten, per tant, si no trobes l’activitat, és molt probable que l’activitat no s’oferti al curs del teu fill/a i/o tutorat/a.

Si us plau, compliu el termini pertinent ja que s’afavoreix la bona organització i funcionament de les activitats, la continuitat i qualitat de l’activitat que ha escollit cada infant i la sostenibilitat de les activitats per evitar pèrdues i poder emprendre nous projectes.

Comunicació realitzada el 12/12/2019

__________________________________________________________________________

Podeu consultar les activitats extraescolars, clickeu als enllaços i obtindreu més informació de l’activitat.

Informació general sobre les activitats extraescolars

L’AMPA de la nostra escola ofereix activitats extraescolars en els següents horaris:

Migdia de 12:30h a 13:30h

– Tarda  de 16:30h a 18:00h (entre 16:30h i 17:00h els infants berenen al centre, monitoritzats pels monitors i el personal de l’AMPA, i de 17:00h a 18:00h fan l’activitat).

Com funcionen les activitats extraescolars

– Migdia: a les 12:30h  després de les classes matinals, els infants inscrits a les activitats es dirigeixen  directament a l’aulta a fer l’activitat. A la 13:30h, després de l’activitat, els infants que es queden al menjador passen directament a dinar al segon torn d’àpats. Els infants que no es queden al menjador, són recollits a la porta principal per les seves famílies.

– Tarda: a les 16:30h després de les classes de la tarda, els infants inscrits a les activitats extraescolars van de l’aula de classe a un espai reservat per a que berenin (el berenar l’ha de portar l’infant ), monitoritzats pels monitors i el personal de l’AMPA. A les 17:00h es dirigeixen a l’espai on es fa l’activitat. A les 18:00h, després de l’activitat, els infants són recollits a la porta del pati per les seves famílies.

Avisos

Quan un nen/a no hagi d’assistir a una activitat extraescolar a la qual està inscrit, s’ha d’avisar a l’AMPA, amb una antelació recomanada de 12 hores (mitjançant aquest formulari, o enviant un correu electrònic a info@ampamasclariana.com amb el nom del nen/a, el curs, l’activitat, i la data de NO assistència a l’activitat).

En el cas que una persona no autoritzada hagi de venir a buscar a l’infant, cal  notificar amb una antelació recomanada de 12 hores (mitjançant aquest formulari, o enviant un correu electrònic a info@ampamasclariana.com amb el nom del nen/a, el curs, la data, l’activitat, i el nom de la persona que recollirà el nen/a).

També es pot fer servir la Plataforma AMPASOFT per avisar en ambdòs casos.

Inscripció a les activitats extraescolars

Les inscripcions s’han de fer a l’inici de curs, i són anuals. El pagament de les activitats és fraccionat per tal sigui més assequible el pagament per a les famílies. En principi no es permeten inscripcions a mig curs ni baixes  ja que pot afectar a l’organització i gestió del servei, des de l’AMPA ens hem compromès amb els proveïdors el curs vigent.

En cas que es vulgui donar de baixa, només s’acceptarà la devolució del pagament de l’extraescolar en cas que  estigui plenament justificat, per exemple per prescripció mèdica.

Per a fer una inscripció, heu d’estar donats d’alta a la Plataforma AMPASOFT si es vol accedir als diferents serveis i activitats extraescolars i fer el pagament de l’assegurança obligatòria que té un import de 5€ per alumne i curs escolar (independentment del nombre d’activitats en l’alumne  estigui inscrit).

El pagament d’aquesta assegurança es realitza en el moment de fer la primera inscripció d’acollida o extraescolars de l’alumne. És a dir, l’alumne només pagarà l’assegurança obligatòria una vegada independentment de les activitats que faci durant el curs vigent.

Exemple: En cas que un alumne faci la preinscripció a una activitat extraescolar i no s’ha pagat l’assegurança obligatòria, no s’admetrà la preinscripció i podrà perdre l’ordre d’arribada en el cas que les places s’exhaureixin.

El període establert per a fer la inscripció i 1r pagament és:

 –  del 16-09-2019 a les 9:00 hores del matí fins el dia 22-09-2018 a les 23:59 hores.

El període establert per a fer el 2n pagament és:

del 2-12 -2019 a les 20:00 hores  fins el dia 12-12-2019 a les 20:00 hores.

El període establert per a fer el 3r pagament és:

del 16-03-2020 a les 20:00 hores fins el dia 20-03-2020 a les 20:00 hores.

Calendari d’activitats extraescolars

De dilluns a divendres fora d’horari lectiu de l’escola des de dimarts 1 d’octubre de 2019 fins el 29 de maig de 2020  (ambdós inclosos).

Durant el mes de juny no ha activitats extraescolars però si restarà disponible el servei d’acollida fins les 18:00 si es sol·licita i l’activitat de ludotardes, activitat que organitza l’AMPA per tal les famílies puguin conciliar en l’horari intensiu de l’escola i alhora que els infants puguin fer activitats educatives. L’horari de les ludotardes és de 15:00h fins les 17:00 hores inicialment. Si hi ha força demanda, es podrà perllongar el servei fins les 18:00h.

Durant el mes de maig, des de l’AMPA es farà arribar tota la informació del servei de Ludotardes, la programació de les activitats, preus, etc a les famílies per poder fer les preinscripcions amb temps. De la mateixa forma que en la resta dels serveis oferts, es pagarà per mitjà de la Plataforma AMPASOFT.

Aclariment: El servei d’acollida està disponible per a tots els dies d’escola, des del primer fins l’últim dia d’escola.

Oferta d’activitats curs 2019/2020

 • OFERTA D’ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER INFANTIL.                                     *Els preus que s’observen són els preus de pagament a cada trimestre.
CODI ACTIVITAT FRANJA DIES PREU SOCI* PREU NO SOCI*
ANG-1 ANGLÈS P3 TARDA Dilluns i dimecres 125,00 € 144,00€
ANG-2 ANGLÈS P4-P5 MIGDIA MIGDIA Dilluns i dimecres 115,00 € 132,50€
ANG-3 ANGLÈS TARDE P4 P5 TARDA Dilluns i dimecres 125,00 € 144,00€
ARTURB-1

no activa***

ART URBÀ INFANTIL MIGDIA Dimecres 73,00 € 84,00 €
BAS-1 BÀSQUET INFANTIL TARDA Dimarts 43,00 € 49,50 €
CUI-2 CUINA P5-2N TARDA Divendres 90,00 € 103,60€
GAM-1 ENGLISH GAMES INFANTIL MIGDIA Divendres 75,00 € 87,00 €
GIM-1

no activa**

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA INFANTIL TARDA Dimarts i dijous 92,00 € 106,00 €
INS-1 INICIACIÓ A INSTRUMENT INFANTIL P5 MIGDIA Dimarts 45,00 € 52,00 €
INS-2 INICIACIÓ A INSTRUMENT INFANTIL P5 TARDA Dijous 50,00 € 57,50 €
MOD-1 BALL MODERN INFANTIL TARDA Divendres 59,00 € 68,00 €
MUS-1 INICIACIÓ MUSICAL INFANTIL P3-P4 MIGDIA Divendres 45,00 € 52,00 €
MUS-2 INICIACIÓ MUSICAL INFANTIL P3-P4 TARDA Dijous 50,00 € 57,50 €
MUS-2-1 INICIACIÓ MUSICAL INFANTIL P3-P4 TARDA Dimarts 50,00 € 57,50 €
PSI PSICOJUDO MIGDIA Dijous 60,00 € 69,00 €
ROB-1 ROBÒTICA INFANTIL MIGDIA Dimarts 80,00 € 92,00 €
RUG-1

no activa***

RUGBY INFANTIL TARDA Dilluns 68,00 € 79,00 €
YOGA-1 YOGA INFANTIL MIGDIA Dilluns 65,00 € 78,00 €

*Els preus que s’observen són els preus de pagament a cada trimestre.

HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D’INFANTIL

INFANTIL MIGDIA

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

ANGLES-2 (P4-P5)

ANGLES-2 (P4-P5)

YOGA-1

INSTRU.-1 (P5)

ROBOTICA-1

ART.URBÀ-1

no activa***

PSICOJUD (P4-P5)

MUSICA-1

ENGLISH GAM-1

INFANTIL TARDA

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

ANGLES-1 (P3)

ANGLES-1 (P3)

ANGLES-3 (P4-P5)

ANGLES-3 (P4-P5)

RUG-1

no activa***

MUSICA-1-2

MUSICA-1-2

BASQUET-1

GIM.ART-1(P4-P5)

no activa**

GIM.ART-1 (P4-P5)

no activa**

INSTRUMENT-2

CUINA-2 (P5/2N)

BALL MODERN-1

** Malauradament,  la professora de gimnàstica artística aquest dimecres  ens va comunicar la seva indisposició per realitzar l’activitat extraescolar de gimnàstica artística en aquest primer trimestre, per tant en aquests pocs dies ens ha estat impossible trobar un altre professional que pugui realitzar l’activitat extraescolar amb les majors garanties. En quant puguem oferir l’activitat us informarem, disculpeu les molèsties.

_______________________________________________________________________________________

 • OFERTA D’ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER EDUCACIÓ PRIMÀRIA               *Els preus que s’observen són els preus de pagament a cada trimestre.
CODI ACTIVITAT FRANJA DIES PREU SOCI* PREU NO SOCI*
ANG-4-1 ANGLÈS 1R-2N MIGDIA HORARI 1 MIGDIA Dilluns i dimecres 115,00 € 132,50 €
ANG-4-2 ANGLÈS 1R-2N MIGDIA HORARI 2 MIGDIA Dimarts i dijous 115,00 € 132,50 €
ANG-5 ANGLÈS 3R 4T MIGDIA MIGDIA Dimarts i dijous 115,00 € 132,50 €
ANG-6 ANGLÈS 5È-6È MIGDIA MIGDIA Dilluns i dimecres 115,00 € 132,50 €
ANG-7 ANGLÈS 1R-2N TARDA TARDA Dimarts i dijous 125,00 € 144,00 €
ANG-8 ANGLÈS 3R-4T TARDA TARDA Dimarts i dijous 125,00 € 144,00 €
ARTURB-2

no activa***

ART URBÀ PRIMÀRIA MIGDIA Dijous 73,00 € 84,00 €
ATL-1

no activa***

ATLETISME PRIMÀRIA TARDA Dijous 45,00 € 52,00 €
BAS-2 BÀSQUET PRIMARIA 1R-2N TARDA Dimarts i dijous 85,00 € 98,00 €
BAS-3 BASQUET PRIMÀRIA 3R-4T TARDA Dimarts i dijous 85,00 € 98,00 €
BAS-4 BÀSQUET PRIMARIA 5È-6È TARDA Dimarts i dijous 85,00 € 98,00 €
BAT

no activa***

BATUCA 3R-6È TARDA Dijous 60,00 € 69,00 €
COS-1 COSTURA 3R-6È MIGDIA Dimecres 82,00 € 95,00 €
CUI-1 CUINA 3R-6È TARDA Dijous 90,00 € 103,50 €
CUI-2 CUINA P5-2N TARDA Divendres 90,00 € 103,60 €
DRON-1 DRONES PRIMARIA MIGDIA Dilluns 98,00 € 112,00 €
ESC ESCACS MIGDIA Divendres 55,00 € 63,50 €
FUT FÚTBOL PRIMÀRIA TARDA Dilluns i dimecres 82,00 € 94,50 €
GAM-2 ENGLISH GAMES PRIMARIA MIGDIA Dimarts 75,00 € 87,00 €
GIM-2

no activa**

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PRIMÀRIA HORARI 1 TARDA Dilluns i dimecres 92,00 € 106,00 €
GIM-3

no activa**

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PRIMÀRIA HORARI 2 TARDA Dilluns i divendres 92,00 € 106,00 €
GIM-4

no activa**

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PRIMÀRIA HORARI 3 TARDA Dimecres i divendres 92,00 € 106,00 €
INS INSTRUMENT MATÍ/TARDA Dilluns o dimarts o dimecres 120,00 € 138,00 €
JUD-2 JUDO PRIMÀRIA TARDA Dimarts i dijous 87,00 € 100,00 €
MANG-1 MANGA 1 día TARDA Divendres 41,00 € 52,00 €
MANG-2 MANGA 2 días TARDA Dilluns i dimecres 82,00 € 94,50 €
MOD-2 BALL MODERN PRIMÀRIA 2 DIES TARDA Dilluns i dimecres 95,00 € 110,00 €
PAT-2 PATINATGE ARTISTIC PRIMÀRIA TARDA Divendres 65,00 € 75,00 €
PAT-3 PATINATGE EN LÍNIA PRIMARIA TARDA Divendres 65,00 € 75,00 €
ROB-2 ROBÒTICA 2 1R-3R TARDA Dimecres 80,00 € 92,00 €
ROB-3 ROBÒTICA 3 4R-6È MIGDIA Divendres 80,00 € 92,00 €
RUG-2

no activa***

RUGBY PRIMÀRIA TARDA Dilluns i divendres 110,00 € 126,00 €
SPEAK-1 SPEAKING 3r-4t MIGDIA Divendres 75,00 € 86,50 €
SPEAK-2 SPEAKING 5È-6È MIGDIA Divendres 75,00 € 86,50 €
YOGA-2 YOGA PRIMÀRIA MIGDIA Dimecres 65,00 € 78,00 €

*Els preus que s’observen són els preus de pagament a cada trimestre.

HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

PRIMÀRIA MIGDIA

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

YOGA-2

COSTURA-1

DRON

ENGLISH GAMES-2

ANGLÈS-4-1(1r/2n)

ANGLÈS-4-2 (1r/2n)

ANGLÈS-4-1 (1r/2n)

ANGLÈS-4-2(1r/2n)

SPEAK 1 (3r/4t)

ANGLÈS-6 (5è/6è)

ANGLÈS-5 (3r/4t)

ANGLÈS-6 (5è/6è)

ANGLÈS-5 (3r/4t)

SPEAK 2 (5è/6è)

ART.URBÀ-2

no activa***

INSTRUMENT-3

INSTRUMENT-4

INSTRUMENT-5

INSTRUMENT-6

INSTRUMENT-7

ROBOTICA-3

ESCACS-1

PRIMÀRIA TARDA

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

INSTRUMENT-8

INSTRUMENT-9

INSTRUMENT-10

JUDO-2

JUDO-2

GIM.ART-2-3

no activa**

GIM-ART-2-4

no activa**

GIM-ART-3-4

no activa**

FUTBOL

FUTBOL

MANGA-2

MANGA-2

MANGA – 1

BASQUET-2-3-4

BASQUET-2-3-4

ROBOTICA 2

CUINA-1

CUINA-2

BALL.MODERN-2

BALL.MODERN-1-2

RUGBY-2

no activa***

RUGBY-2

no activa***

PAT. LINIA.ART-2-3

ANGLES-7-8

ANGLES-7-8

ATLETISME-1

no activa***

BATUCA

no activa***

** Malauradament,  la professora de gimnàstica artística aquest dimecres  ens va comunicar la seva indisposició per a realitzar l’activitat extraescolar de gimnàstica artística en aquest primer trimestre, per tant en aquests pocs dies ens ha estat impossible trobar un altre professional que pugui realitzar l’activitat extraescolar amb les majors garanties. En quant puguem oferir l’activitat us informarem, disculpeu les molèsties.

*** No s’ofereix l’activitat per no arribar al mínim d’inscripcions.